Velkommen til oobi, en hjemmeside om oprydning og bevidst indretning. Jeg hedder Mitzie og bor med min kæreste Paul i en 3 værelseslejlighed. Jeg er uddannet grafiker og produktionsgartner, men er i gang med at finde et nyt ståsted i livet.

Som så mange andre føler jeg nogle gange, jeg mangler noget i mit liv … en retning, noget der giver mening og  frihed. I et forsøg på at realisere de drømme kæresten og jeg har, og støtte de valg vi træffer, har jeg kastet mig over indretningen af vores hjem for at skabe et sted, som er dejligt at være og som inspirerer os til at gå efter vores drømme.

Jeg har for mange år siden læst flere bøger om Feng Shui og fandt det forvirrende og grænsende til overtro, men da jeg er overbevist om, at alt omkring os er gennemstrømmet af energi, og at vores omgivelser påvirker ikke bare vores humør, men også hvordan vi går gennem livet, valgte jeg at uddanne mig til Feng Shui konsulent i håbet om, at jeg kunne skabe en positiv indretning i vores hjem.

Jeg er stadig i gang med processen, da minimalisten og økonomen i mig ikke har lyst til bare at styrte ud og købe nye møbler, håndklæder og tæpper, men i stedet prøver at arbejde med det, vi har og så skifte lidt ad gangen, efterhånden som det trænger til udskiftning. Men man kan også komme langt med en spand maling og nogle meter stof.