Et modeord, der har huseret blandt indretningsfolk i et par år efterhånden. Ofte dækker det over, at man ikke bare styrter ud i IKEA og køber et færdigt hjem, eller kopiere diverse trends fra boligbladene. I stedet udvælger man omhyggeligt, de møbler, genstande og udsmykning, man vil have i sit hjem. Man starter med at se på, det man har, og de følelser, de vækker i en. Hæver de ens energi, sænker de den, eller gør de intet? Hvilken historie fortæller de, og harmonerer den med den historie, man vil at ens hjem/ens liv skal fortælle? Send mig en mail på mitzie@oobi.dk og lad os tage en snak om dine behov. En typisk konsultation varer mellem 5-6 timer og koster kr. 3.800 – kr. 4.500.

Hvorfor så kalde det Bevidst Indretning og ikke Feng Shui? Det er ganske enkelt for at kalde det noget, de fleste kan forhold sig til, og som signalerer at det er en indretningsmetode, der er tilpasset vores vestlige kultur.

Jeg er uddannet Feng Shui-konsulet ved Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui. Lotus Feng Shui er baseret i kompasskolen, dvs. det er verdenshjørnerne, der viser, hvor de forskellige livsområder ligger i huset, ikke fordøren, som det er i 3-port-skolen. Lotus Feng Shui gør også op med den klassiske Feng Shui, ved at tilpasse indretningen efter vi, der bor i hjemmet, hvor den klassiske version har flere universalløsninger, der bruges hos alle.

I alle Feng Shui skoler er målet dog at skabe balance i livsenergien Chi, der gennemsyrer alt, så vi kan få et liv fuld af overflod og lykke. Det gøres blandt andet ved hjælp af symboler og farverne, materialerne og formerne på de ting, vi omgiver os med.